Mecsextrém Park
Startlap Facebook Tripadvisor

MEX HALLOWEEN-EST

<<< Vissza
 
2021.10.11

HALLOWEEN EST ÉS ÉJSZAKAI BOBOZÁS!

Szellemes suhanásra invitálunk benneteket az év utolsó éjszakai bobozásán. Mi még emlékszünk a tavalyi fergeteges hangulatra - ugye számíthatunk rátok idén is? 🙂
A program ideje alatt korlátlan rémcsúszás, közte meleg teával, forralt borral vendégelünk meg benneteket, SŐT cukorkaosztással is készülünk! 😉
 
A helyszínen profi arcfestő áll rendelkezésre, de ami a legjobb: JELMEZVERSENYT HIRDETÜNK! Szavazni 21.30-ig lehet majd, a 3 legtutibb jelmezes ajándékcsomagot kap.
Várjuk hát az összes éjszaka aktív vámpírt, zombit, múmiát és tökfejet az év legfélelmetesebb éjszakai erdei bobozására!

Program időtartama: 19.00 - 23.00
Jelmezverseny eredményhirdetés: 21.45
Belépő: 2 490 Ft/fő
 
Az ár korlátlan bobozásra jogosít, más kedvezménnyel nem vonható össze.
 
A belépőjegy az erdei bobnál helyben váltható meg (készpénz, bankkártya, SZÉP kártya szabadidő zseb vagy Erzsébet-utalvány Plusz ajándék zseb).
 

Várjuk benneteket szeretettel!

Mecsextrém Park  csapata


AKTUÁLIS

MEX HALLOWEEN-EST
Tovább >>
ŐSZI KALANDOK
Tovább >>
BÉRLETTULAJDONOSOK RÉSZÉRE
Tovább >>

 

A kalandpark korlátozott helyszínein tudjuk kiskedvencét (kutya, macska) vendégül látni, lehetséges helyszínek Alpesi kötélpark, Erdei bob. A Gazdit kérjük szíveskedjen pórázról gondoskodni. Köszönjük!

Klubkártyáról további részletek >>> 

Ne dobja el a belépőjegy blokkját, játék után igényelje a Mecsekerdő Klubkártyát és használja ki az erdei kedvezményeket!

É L Ő K É P   A   M E X B Ő L ! ! !
Az aktuális időjárási viszonyokról tájékozódhatsz webkameránkon keresztül:
Kamerakép >>>

 A fotó illusztráció!


 

 

 
név:
e-mail: